Od bobu po tabulku

Výroba

Za nezaměnitelnou chutí naší čokolády stojí nejen kvalitní suroviny, ale také pracovní postup, ve kterém není místo pro zkratky. V naší dílně vyrábíme čokoládu metodou bean to bar - „od bobu po tabulku”, což znamená, že máme ve svých rukou celý proces od výběru a pražení kakaových bobů až po nalepení etikety.
Jedině tak vám můžeme s hrdostí a čistým svědomím nabídnout ze světa čokolády to nejlepší. 

Milí zákazníci, 
 
vzhledem k vyšším teplotám je možné, že v balíčku s vaší objednávkou najdete obálku se suchým ledem. Prosíme vás, abyste tuto obálku nerozlepovali. Je určena k likvidaci. Zásilky si vyzvedávejte z odběrových míst co nejdříve, suchý led dokáže obsah balíčku ochladit pouze na několik hodin. Také váš žádáme, abyste přes léto nevolili jako místo doručení výdejní boxy. 

Vaše Ajala